Doe mee

Help ons om de ‘Allemaal Politiek’-campagne mee te verspreiden.

Websitebericht

Dit bericht kan je gebruiken om de campagne bekend te maken op je website, in je tijdschrift …

2024 is een belangrijk verkiezingsjaar. Een jaar waarin we als burgers onze stem laten horen over hoe we onze samenleving willen inrichten.

Maar ook buiten het stemhokje hebben we elk apart en allemaal samen invloed op de wereld rondom ons. Socius, het steunpunt voor sociaal-cultureel werk, toont de komende maanden dat iedereen op zijn, haar of hun manier de samenleving mee vormgeeft en zorgt voor maatschappelijke verandering. Elke dag opnieuw.

De campagne ‘Allemaal politiek’ zet tientallen praktijken, sociaal-cultureel werkers en activisten in de kijker via video’s, podcasts, dagboeken en reportages.

Leg je oor te luisteren bij CAMPUSatelier, een collectief atelier voor publieke ruimte in Gent. Vind een uitweg uit de escaperoom ARMoedig van Avansa Limburg, ga op ontdekking in Utrecht en Barcelona of maak kennis met Lazuli, Ria, Lise en Sara die je meenemen in hun zoektocht naar verandering.

Stuk voor stuk getuigenissen over hoe we met z’n allen een democratische, inclusieve, solidaire en duurzame samenleving kunnen realiseren. Kleinschalig, grootschalig. Individueel of in groep. Uit goesting of verontwaardiging. In rechte lijn naar een betere samenleving. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik, jij, jullie, … we zijn allemaal politiek!

www.allemaalpolitiek.be

Sociale media

Dit bericht kan je gebruiken om de campagne te verspreiden via je sociale media: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram …
Verwijs naar Socius op Linkedin (https://www.linkedin.com/company/socius-vzw) en Facebook (https://www.facebook.com/sociaalcultureel).
Deel je andere berichten op sociale media? Gebruik dan de #allemaalpolitiek

2024 is een belangrijk verkiezingsjaar. Ook buiten het stemhokje hebben we invloed op de wereld rondom ons. De campagne ‘Allemaal politiek’ van @Socius zet tientallen praktijken, sociaal-cultureel werkers en activisten in de kijker via video’s, podcasts, dagboeken en reportages. Iedereen kan op zijn, haar of hun manier de samenleving mee vormgeven en zo zorgen voor maatschappelijke verandering. Elke dag opnieuw. Kleinschalig, grootschalig. Individueel of in groep. Uit goesting of verontwaardiging.

Ik, jij, jullie, … we zijn allemaal politiek!

#allemaalpolitiek #sociaalcultureel

www.allemaalpolitiek.be

Visueel materiaal

Hier vind je foto’s en grafisch materiaal om te gebruiken bij het delen en verspreiden van de campagne.

Animatievideo

Hier kan je de animatievideo van onze campagne downloaden en gebruiken op je sociale media/website.